työpaikan esittely

Vip salon

Vitalis collegen oma harjoittelupaikka, missä oppilaat viettävät aikaa joka viikko. Vip salon sijaitsee vanhainkodin sisällä, joten 99 % asiakkaista on mummoja. Ja asiakkaista on yleensä pulaa. Hiljaista on muuten paitsi perjantaisin.
Paikka on tosi pieni, kunnon peilipaikkoja on sen 4, mutta tuoleja lisättäessä on mahdollista istua kuivurissa peilipaikkojen vieressä. Joka päivä on eri opettajat/opettaja sekä oppilaat. Oppilaiden läsnäolo on jaettu kolmeen ryhmään päivän aikana ja suurinosa oppilaista on paikalla 3 tuntia. Eli ensimmäinen ryhmä on 9-12, seuraava 12-15 ja viimeinen 15-18. Paikka on auki joka arkipäivä 9-18. Tuotemerkkinä koulussa ja myös Vip salonissa käytetään Wellaa.
Viikon aikana eniten on tullut 1. rullakampauksia 2. leikkauksia 3. permanentteja 4. värjäyksiä tai/ ja raitoja.

Pauls hairsupport

Olin vain yhden päivän kyseisessä liikkeessä. Uusi ja tyylikäs paikka lähellä Bredan asemaa. Työntekijöitä oli kolme ja asiakaspaikkoja 7. Tuotemerkkinä Schwarzkopf professional. Aukioloajat oli tiistaista lauantaihin noin klo 8-17/18. Työntekijät tekee asiakkaita vähän ristiin rastiin.

Knippen Enzo

Pari bussipysäkkiä keskustasta poispäin. Suurin näistä kaikista paikoista, kolme parturituolia, viisi kampaamotuolia ja puolet erikseen parturille ja kampaamolle. Miesasiakkaita enemmän kuin naisia. Työntekijöinä pari naista ja pari miestä, miehet tekee miehiä ja naiset naisia. Aukioloajat tiistaista torstaihin 8.30-18.00, perjantaina 8.30-20.00 ja lauantaina 8.00-15.00. Sunnuntai ja maanantai suljettu. Tuotemerkkinä pääosin Schwarzkopf ja pari muuta tuotemerkkiä muotoilutuotteissa.
Viikon aikana eniten on tullut 1. miestenleikkaus 2. nistenleikkaus 3. naisten pesu ja föönaus 4. värjäys ja leikkaus naisilla
Ja ainakin yksi parran veitsiajo ja yksi muotoilu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti