20. maaliskuuta 2016

eka postaus

Tasan kahen viikon päästä olisi lähtö ja kieltämättä alkaa jännittää,tai enemmänkin stressata. Lähden siis Hollantiin Bredaan kuukaudeksi työharjoitteluun parturi-kampaamoon. Ekaa kertaa ikinä lähden myös yksin ulkomaille, joka onkin se jännin asia. Onhan se aika mahtavaa saada tilaisuus lähteä ja suorittaa työharjoittelua muualla, kuin Suomessa ja tutustua maahan sekä oppia lisää englantia.
Tämä blogi kertoo matkastani ja enimmäkseen työharjoittelustani Bredassa. Tuun päivittelemään mahdollisimman usein, ja lisämään paljon kuvia! Mun esittely, kohdemaan esittely, työpaikan esittely ja muut tärkeät tiedot löytyvät blogin sivuista eli palkeista ylhäällä ja uudet postaukset etusivulta. Saa kommentoida ja tosi kiva kun pääsit lukemaan ja olemaan matkassa mun kanssa! :)

Tsekkasin just sanontoja hollanniks ja aika hauskalle kuullosti ja näytti. Oon lukenu aikoinaan nelosluokasta luokion kakkosluokkaan asti saksaa, niin aika paljon tosta kirjotetusta kielestä ymmärtää. Huomasin myös, että enkun kanssa yhtäläisyyksiä.

joten..
Goedenavond! (hyvää yötä)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14789109/?claim=dkkbcy6zepq">Follow my blog with Bloglovin</a>


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti