12. huhtikuuta 2016

fiiliksii tänään

Muokkasin blogissa olevia yläpalkkeja lisää, joten sieltä löytyy taas enemmän tietoa, jossei jaksa jokaista päivitystä lukea erikseen.

Eilen ja tänään jatku taas työ Vip salonissa. Nää viikon alut kuulema yleesä vähä hiljasii. Eile oli kyllä enemmä asiakkaita ku tänään. Ysiltä kun paikka aukes, sain ekan kerra leikata tukkaa ja se oliki sit ainoo mitä koko päivänä tein. Tän asiakkaan jälkeen ei tullu ketään varmaan 3 tuntiin ja siinä sitte peukaloita pyöriteltiin, kuulumisia vaihettiin, föönailtiin ja pestiin toisten tukkaa ajankuluks. Eilen oli vähän sama homma.

Tapasin vihdoin mun yhteyshenkilön täältä ja saatiin vähän juteltua asioista. Nyt oon enemmän perillä asioista, eikä tarttee stressata tulevia päiviä. Kaks päivää enää Vip salonissa ja sitten perjantaina alkaa jo viikonloppu mulla. Ens viikolla meen varmaan pariin eri liikkeeseen kattomaan meininkiä siellä ja toivon mukaan pääsen jotakin tekemään. Mua jo kyllä varoiteltiin, etten välttämättä pääse tekemään kunnolla asiakkaita, koska oon vaa pari päivää paikoissa ja tutustumassa random suomalaisopiskelijana. Ens viikolla sen sitte näkee. On silti kivempaa ja mielenkiintosempaa nähä oikeeta parturi-kampaamo työtä täällä, kun mummojen tukan laittoa joka päivä.

Pääsin kotiin  jo puol yks enkä valita ollenkaan. Ollu joka päivä sen koko aukioloajan paikalla, sitte onki ollu nii puhki ettei muuta jaksakkaa. Menin sitten tappamaan aikaa kaupungille ja nauttimaan auringosta. Tänään oli taas ihan kiva ilma, yli 15 helposti ja aurinko välillä pilkisti. Eilen oli varmaan lähemmäs 20, mutta se jäi välistä 9 h työpäivän  takia.

Tässä kuvaa hinnastosta. 
Hiusten leikkaus 12 €,
pesu+rullakampaus 9,5 €
pesu+leikkaus+föönaus 19,50 €

Paikka auki 9-18 joka arkipäivä.2 kommenttia:

  1. Ihan oikeaa parturikampaamotyötä se mummojen hiusten rullauskin on. Aivan hirveä asenne! Sun pitäis olla onnellinen että oot päässyt ees sitä mummojen tukanlaittoa sinne asti seuraamaan. Mitäs kun työllistyt? Kieltäydytkö palvelemasta mummoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai se on! Harmittaa vaan näille opiskelijoille, jotka viettää aikaansa harjoitellen joka viikko paikassa, jossa se 99% on vain niitä vanhempia leidejä vanhainkodista, missä tämä kampaamo sijaitsee. Ei sillä, että asiakkaissa olisi vikaa, vaan sillä, että työ on mielestäni liian yksipuoleista opiskelijoille eivätkä he opi muuta kuin tätä rullausta joka viikkoisessa "työharjoittelussa". Se on harmi, että asiakaskunta on niin yksipuolista. Mutta se johtuukin kampaamon sijainnista ja varmaan siitä, ettei ihmiset tiedä paikasta.

      Poista