15. huhtikuuta 2016

viimeinen päivä Vip salonissa

Eilen oli viimeinen päivä Vip salonissa. Ja nyt vietän pitkää viikonloppua nukkuen ja rentoutuen. Ehkä lähden käymään Rotterdamissa jos ei sada vettä!
Tiistaina alkaa työt taas ja ihan uudessa paikassa. Tiistain vietän paikassa nimeltä Pauls hairsupport, keskiviikosta perjantaihin olen paikassa nimeltä Knippen Enzo, jossa olen myös viimeisellä viikolla kaksi päivää. Pääsen siis oikeisiin kampaamoihin katsomaan meininkiä, jota innolla odotan. Päivät tulee olemaan tosi pitkiä, ja siksi toivonkin, että pääsisi myös jotakin tekemään.

Viimeiset päivät Vip salonissa oli hiljaista. Oli kiva päästä puhumaan enemmän joillekkin tytöille. On vain harmi, että näin jokaista tyttöä kerran tai pari niin ei kerennyt tutustumaan kunnolla. Myös viimeisellä viikolla pääsin leikkaamaan kahdesti, josta pidin tosi paljon. Leikkauksia en muutenkaan ole tehnyt niin paljon, että varmuutta olisi, mutta jopa näiden kahden leikkauksen jälkeen on itseluottamus suurempi. :) Leikkaus asiakkaita oli enemmän tällä viikolla kuin edellisellä. Myös opettajien hiuksia värjättiin tällä viikolla, jossa sain  olla osallisena.

Eilen opin myös ihan uuden tavan käyttää hopeashampoota. Opettaja sanoi tämän olevan tosi hollantilaista. Hiuksia ensin sävytettiin värillä kylmemmäksi ennen hopeashampoota. Hiukset kuivattiin sävytyksen jälkeen föönillä kuivaksi, ja kuivaan tukkaan levitettiin siveltimellä hopeashampoo niin, että sävytettävä osa oli tumman liila. (shampoota meni siis aika paljon tällä tavalla) Asiakas laitettiin istumaan lämpösäteilijään/kuivuriin puoleksi tunniksi, tämä hopeashampoo päässä ja sitten pestiin pois. Opettaja, jolla oli itsellään myös kylmän platinan vaalea tukka, sanoi käyttävänsä ison tuubin hopeashampoota kuukaudessa ja pitäen sitä päässä jopa tunnin kuivassa tukassa. Hänen hiuksensa oli kyllä todella kylmän vaalean harmahtavan väriset. Musta vaan tuntuu että omaan tukkaan hopeashampoon pitäminen saa hiukset tosi takkuun ennen hoitoainetta, niin mitä tapahtuu kun sen laittaa kuivaan tukkaan ja antaa olla kauemmin? Onko tukka yhtä rastaa sen jälkeen? Omaan tukkaan siveltimellä laitto voi olla hankalaa..

Olin eilen itsekkin harjoituspäänä, ja näin ihan uuden tyylin kaksoisrullaukselle, joka mulla on päässä.


Eilen myös tein tälläsen harjottelu/pika/lettinutturakampauksen yhelle opiskelijalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti